jueves, 16 de abril de 2009

AQUARIUM. un món submarí


El dilluns 6 d'abril, com que estavem de vacances, i teniem molt de temps per fer aquelles coses que ens agraden, vam decidir anar a l'Aquarium.
Ja sabeu que l'Aquarium és com una peixera gegant que hi ha a Barcelona, on podem veure peixos d'arreu del món. D'una altre manera, seria molt difícil que els poguessim veure.
Ens ho vam passar molt bé!
Vam anar fent una passejada, i allà vam poder veure peixets petits, peixets grossos, de colorins, peixos camuflats, alguns que no semblaven peixos...En Carlos ja és un expert del món submarí i ens anava ensenyant les morenes, les mantes i les butifarres de mar, etc.
El que més ens va agradar, va ser poder veure els taurons, era el primer cop que els veiam de veritat! i tot i que al principi ens feia una mica de por, vam veure que eren inofensius i fins i tot simpàtics. Després vam jugar amb alguns jocs que hi havia per allà, només aptes per a bons descobridors del món subaquàtic, i finalment vam topar amb l'habitat dels pinguins!
Després de tant descobriment, estavem afamats! Necessitavem repostar aliment! per aixó vam anar a un restaurant que es diu FRESCO, on vam dinar molt bé i de tot! i la Marta GRATIS!, fins i tot hi havia gelat de yogurt!
Amb la panxa ben plena, l'Helena volia que descansessim, però nosaltres que estem fets uns campions, no vam parar de córrer i donar voltes. Feia tan bon dia...!
Uns quants xuts amb la pilota i cap a casa, a fer els deures i a descansar!
Un gran dia!

No hay comentarios:

Publicar un comentario